maandag, mei 27, 2024
HomeAlgemeenVervallen Office versie

Vervallen Office versie

Een paar dagen geleden kregen we een mailtje van iemand die problemen had met haar Microsoft Office account. Elke keer als ze haar outlook, word of eender welke andere Microsoft Office tool opende kreeg ze de volgende error:

- Advertisement -
Office licentie vervallen
Source: https://www.rawinfopages.com/tips/wp-content/uploads/2015/03/cancel-office4.jpg

Dit probleem geeft aan dat je huidige Microsoft Office licentie vervallen is. We hebben een nieuw pakketje nodig, we kunnen dit op twee soorten manieren aanpakken:

  1. Een nieuwe versie gaan kopen in een winkel: Hier heb je de optie om elk jaar een nieuwe te kopen, of eentje die voor altijd geldig is.
  2. Automatisch Microsoft geld laten afhalen van je rekening en dit automatisch laten doen

Ik zou persoonlijk eentje kopen dat voor altijd geldig is, dit is het minste werk en je bent voor een tijd goed. Als je elk jaar een nieuwe koopt betaal je na 2-3 jaar al even veel als gewoon nu een onbeperkte versie te kopen. Het nadeel is wel dat je altijd dezelfde versie hebt.

Voorbeeld: als ik nu een licentie van Microsoft Office 2016 met onbeperkte duur betaal ik (op datum 11/10/2018) ongeveer 150 euro. Als ik het per jaar zou doen kost het mij ongeveer 69 euro. Maar het nadeel is nu dus dat als er een nieuwe versie komt van Microsoft Office, dan heb ik deze natuurlijk niet. 

- Advertisement -
Robbe Claessens
Robbe Claessens
Al lang hou ik me bezig met het lesgeven van informatica aan alle soorten doelgroepen: bedrijven, senioren, scholieren, ... Met een masterdiploma aan de Universiteit van Antwerpen heb ik de nodige kennis om veel mensen iets bij te leren. Nu is het tijd dat ik mijn kennis omzet in een blog, om zo nog meer mensen te bereiken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Populair

- Advertisment -
Top deal!
Computerblog vol advies
Gratis Facebook groep!

Gratis Facebook groep!

We hebben een Facebook groep opgericht waar je elke week tips krijgt over computers. Daarnaast kun je ook hier vragen stellen en wij, en onze leden, zullen antwoorden en dat helemaal gratis! 

Laat je e-mailadres achter en wij sturen je de link van de groep. 

Je uitnodiging is verstuurd!