Selecteer pagina

De computerblog waar jij Leert werken met je Smart phone, laptop en computer

In deze blog over computers, smartphones, tablets en meer. Verzamelen wij allerlei nuttige tips om jou te leren werken met de nieuwste technologie. Het gaat enorm snel vandaag de dag en we zorgen ervoor dat jij kunt volgen!

Waarom zou je deze blog lezen?

Loop jij soms wat verloren in het digitale tijdperk?

Met deze online computerlessen willen we een handje toesteken om de mensen in digitale moeilijkheden te helpen. Hoe doen we dat? Simpel! We maken korte en duidelijke online lessen, die je op je eigen tempo kan volgen.


FAQ

Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen!

Heb je vragen of voorstellen? Laat het ons gerust weten! We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden!

Doen jullie nog computerhulp aan huis?

Helaas niet meer, we zijn hiermee gestopt. We geven echter nog wel aankoopadvies! Je kan nog altijd een kijkje nemen bij onze lessen om zo nog gratis bij te leren over computers!

Is dit gratis?

Absoluut! Alle lessen op onze website zijn volledig gratis!

Geven jullie nog aankoopadvies?

Dit wel! Gelieve een bericht te sturen, met je wensen voor een nieuwe computer, laptop of gsm. Wij sturen jou een voorstel!

Verkopen jullie ook toestellen?

Wij verkopen geen toestellen. We kunnen je wel helpen met het kiezen van een nieuw toestel!

Online computerles volgen

Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om digitaal je plan te kunnen trekken. Computers en smartphones hebben heel de wereld veranderd en we moeten nu mee. De tijd van boeken kopen is ook gedaan, het evolueerd allemaal zo snel dat de auteurs de veranderingen niet kunnen bijhouden.

Gelukkig kan je bijblijven met onze digitale computerlessen. Hier kan je onze artikels en filpmjes bekijken die jouw algemene kennis over laptops, gsm, … gaan bijschaven? Ben je overtuigd? Begin te lezen!

Gratis lessen

We proberen weekelijks nieuwe artikelen te schrijven, zodat jij helemaal mee bent met de nieuwste techonologie. Heb je een leuk idee voor een nieuw artikel? Stuur ons gerust een mailtje!